Fõ tartalom

Diavetítés

Falumúzeum az Alvégen :: Történelmünk és emlékeink

Falumúzeum az Alvégen


Hősök szobra :: Emlékezünk

Hősök szobra


A termálfürdő :: Pihenés és relaxáció

Tardoskeddi termálfürdő


Naplemente a faluba vezető út felett :: Üdvözöljük Önöket

Naplemente a faluba vezető út felett


A Szent István tér :: Községünk központja

A Szent István tér


A Szent István-templom és az egykori fiúiskola :: Esti séta

A Szent István-templom és az egykori fiúiskola


Szoborpark a Felvégen :: Kézműves mesterek

Szoborpark a Felvégen


A Szikora György-stadion :: Móder József többfunkciós sportpálya

A Szikora György-stadion


Üdvözöljük Tardoskedd hivatalos honlapján!

Községi hivatal

kapcsolat és ügyfélfogadó órák

Tel.: 421 35 64 92 202

Hétfő 8:00-12:00, 12:30-16:00
Kedd 8:00 - 12:00
Szerda 8:00 - 12:00, 12:30 - 17:00
Csütörtök - nincs ügyfélfogadás
Péntek 8:00 - 12:00

Nyitvatartás: hétfő és csütörtök: 10.00 - 18.00
többi napokon: 10:00 - 19:00
A fürdőzőket sok szeretettel várjuk!

Tisztelt Lakosok!

Tardoskedd Község Önkormányzata úgy határozott, hogy bevonja a lakosokat az önkormányzás folyamatába, mégpedig ún. Polgári költségvetés projekt keretén belül dönthetnek arról, mely terület kerüljön fejlesztésre. A projekt célja, hogy átruházza a döntési jogokat az anyagi források felhasználásáról. Az erre a célra szánt összeg a község költségvetéséből van elkülönítve, mely 2019-es évre 4.000,- €. Az egy pályázatra szánt összeg maximálisan 2.000,- €. Lakosok az ötleteiket a környezetvédelemmel kapcsolatosan nyújthatják be.

A községünk honlapján található űrlap segítségével az érdeklődők benyújthatják ötleteiket, terveiket, melyek megvalósítására lehet a költségvetésből elkülönített összeget felhasználni. Ezt követően a begyűjtött javaslatok feldolgozásra kerülnek, és közülük lesznek kiválasztvaakonkrét pályázatok, amelyekre a tardoskeddi lakosok szavazhatnak.

I. kör

Községünk elindította a polgári költségvetés első fázisát, az ötletek begyűjtését. Az ötleteket benyújthatják a tardoskeddi lakosok, polgári társulások és szervezetek a község honlapján megtalálható javaslati űrlap kitöltésével és annak beküldésével 2019. március 31-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mailcímre, vagy személyesen a Községi hivatal iktatójában. Javaslati űrlapok a Községi hivatalban is elérhetőek. A javaslatban szükséges feltüntetni a projekt megnevezését, a támogatás területét, az ötlet megvalósításának rövid leírását és a várható megoldást, valamint a javaslatot benyújtó lakos, szervezet elérhetőségeit.

Polgári költségvetés nevezési lapja (típus: .docx, méret: 16 kB)

Polgári költségvetés nevezési lapja (típus: .pdf, méret: 175 kB)

II. kör

A begyűjtött ötleteket feldolgozzuk és kiértékeljük. A nem releváns, megvalósíthatatlan és a község hatáskörén kívül eső javaslatok nem lesznek figyelembe véve. A projekt nem lehet ellentétben  a község stratégiai terveivel. A kiértékelést követően a lakosok szavazhatnak a javaslatokra, mégpedig elektronikusan, a www.tardoskedd.sk honlapon, ill. személyesen - írásban a Községi hivatalban. Szavazni lehet minden 18. életévét betöltő tardoskeddi lakosnak, de csak egyszer. A szavazáskor szükséges az üzenetben feltüntetni az identifikációs adatokat, mégpedig a vezetéknevet, keresztnevet és az állandó lakcímet.

A község két győztes pályázatot valósít meg, júniustól év végéig.

Köszönjük, hogy érdeklődésükkel és a projektben való résztvételükkel segítik községünk fejlődését.

Tardoskedd Község Önkormányzata