Fõ tartalom

Kérjük, nevezze meg azt a személyt, akit érdemesnek tart arra, hogy ő kapja meg 2019-es évben Tardoskedd Község Díját. Kérjük a nevet és az indoklást 2019. július 15-ig az alábbi e-mail címre elküldeni: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

XX. Szent István Napok - programváltozás

Értesítjük a tisztelt érdeklődőket, hogy a XX. Szent István Napok ünnepségsorozat 2018. 8. 24-én, az ünnepi képviselő-testületi üléssel kezdődik 15.30-kor a Faluházban, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

Tisztelt lakosaink!

Tardoskedd Község önkormányzata a XX. Szent István-napi ünnepségek során aug. 25. szombaton főző versenyt szervez a Felvégi Parkban. A feltételek nem változnak, a tüzifát és a vizet a község biztosítja, a többi hozzávalót a versenyzők hozzák magukkal. A legízletesebb ételek szép díjakban részesülnek.

Jelentkezni a községi hivatalban lévő KBTV stúdiójában lehet vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, és jó főzőcskézést kívánunk!

Tisztelt  lakosok!

Értesítjük Önöket, hogy augusztus 24-én, pénteken este 20 órától a Szent István-napi ünnepségek részeként koncertsorozat kezdődik a helyi szabadtéri színpadon. Fellépnek:

20.00 Felvidéki mulatós mesterhármas,

20.45 Dombóvári István,

21.30 Dér Heni élő koncert,

22.30 Piramis élő koncert.

A belépődíj elővételben 8 €, a helyszínen 10 €. 6 éves korig ingyenes a belépés.

Jegyek már kaphatók a községi hivatal 1. sz. irodájában és a faluházban.

Mindenkit szeretettel várunk a koncerteken és jó szórakozást kívánunk!