Fõ tartalom

Tardoskedd község 2019. augusztus 23–26. között rendezi meg a „XXI. Szent István Napokat”, amelyre ezúton is meghívja az egyéni vállalkozókat – árusokat.

Az árusítási engedélyeket a Tardoskeddi Községi Hivatal adja ki: földszint, 6. számú irodahelyiség.

A termékek árusítására és szolgáltatás nyújtására szóló kérelmet és adatlapot – az előírt nyomtatványon – legkésőbb 2018. augusztus 10-ig szükséges eljuttatni a Községi Hivatal iktatójába, ill. elektronikus formában a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebb információt a 035/6492350, 035/6492202 telefonszámokon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kaphatnak

 

Az árusítási engedély kiadásának feltételei és a vásári árusítás szabályai

1. A XXI. Szent István Napok alatt a termékek árusítására és szolgáltatás nyújtására szóló engedélyeket a 2018. 8. 23-tól 26-ig tartó időszakra adjuk ki.

2. A Termékek árusítására és szolgáltatás nyújtására szóló kitöltött Kérelmet (Jelentkezési lapot) a csatolandó mellékletekkel együtt kérjük benyújtani a Községi Hivatal iktatójába legkésőbb 2019. augusztus 9-ig (bezárólag).

3. Az árusítás engedélyezése iránti kérelem (a mellékletekkel együtt) a következő módon nyújható be:

a) postai úton a következő címre: Obecný úrad, Novozámocká cesta č.56, 941 10 Tvrdošovce

b) személyesen a Községi Hivatal iktatójába – földszint, 6. sz. hivatali helyiség

c) elektronikus formában a következő e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

4. A meghatározott határidő után beadott kérelmeket nem vesszük figyelembe és nem adjuk ki rájuk a 2019-ben rendezett XXI. Szent István Napokra szóló árusítási engedélyt.

5. A Termékek árusítására és szolgáltatás nyújtására szóló engedély iránti kérelmeket abban a sorrendben bíráljuk el, amilyen sorrendben beérkeztek a Tardoskeddi Községi Hivatal iktatójába.

6. Egy árusítóhely után fizetendő illeték 1 napra 10,- € ( 1 árusítóhely = 2 fm). A szervező a beadott kérelem alapján határozza meg az árusítóhely után fizetendő illeték nagyságát, melyet az illetékbefizetés módjáról szóló információval együtt tudat a kérelmezővel.

7. A vásári illetéket legkésőbb 2019. 08. 09-ig szükséges befizetni a Községi Hivatal pénztárába (Községi Hivatal, földszint, 1. sz. hivatali helyiség), vagy átutalni a következő számlaszámra: OTP Banka Slovensko, a.s., IBAN: SK58 5200 0000 0000 0888 4891, SWIFT kód: OTPVSKBX. A befizetőazonosító kódot (Variabilný symbol) és az illeték nagyságát a kérelem nyilvántartásba vétele után tudatjuk a jelentkezővel.

8. Az illetékfizetés nyilvántartásba vétele után a kérelmezőt besoroljuk az árusítók listájára, amely alapján kijelöljük, ill. fenntartjuk számára az árusítóhelyet. Az árusítási engedélyt kizárólag a vásári illeték kifizetése után kézbesítjük.

9. Abban az esetben, ha a kérelemben feltüntetett adatok nem valósak, a kérelmet elutasítjuk és nem adjuk ki a XXI. Szent István Napok idejére szóló árusítási engedélyt.

10. A XXI. Szent István Napokról kizárjuk azokat a kérelmezőket, akik 2018-ban a XX. Szent István Napok idején nem tartották be a szervezési útmutatót (pld. az árusítóhely önkényes áthelyezése, árukészlet nem engedélyezett megváltoztatása, nem engedélyezett parkolás az árusítóhely mellett, stb.)

11. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy kizárólag a teljes egészében (minden rubrika) kitöltött és mindegyik, a törvény értelmében szükséges kitöltött, csatolt melléklettel beérkező kérelmeket veszi figyelembe.

12. A XXI. Szent István Napok idején a rendfenntartást és az árusítóhelyek ellenőrzését a Tardoskeddi Községi Rendőrség és a Községi Hivatal megbízott alkalmazottai végzik.

13. Az árus az árusítás ideje alatt köteles magánál tartani és a 12. pont értelmében az ellenőrző csoport tagjának kérésére bemutatni az árusítási engedélyt és az árusító hely/ek illetékének befizetéséről szóló igazolást.

14. A XXI. Szent István Napok idején történő árusítás szabályainak megsértése esetén az ellenőrző csoport tagja a 12. pont értelmében dönthet az árusítás befejezéséről és az árus kiutasításáról.

15. A Termékek árusítása és szolgáltatások nyújtása iránti engedély kérelmezője a kérelem beadásával tudomásul veszi a fentiekben felsorolt feltételeket és a kérelem aláírásával egyben igazolja, hogy ezekkel teljes mértékben egyetért.

Kérelem az árusításra (formátum .docx, méret: 19 kB)

Kérelem az árusításra (formátum .pdf, méret: 361 kB)

Becsületbeli nyilatkozat a kézművesek számára (formátum .docx, méret: 17 kB)