Fõ tartalom

A Közhasznú Vállalat felhívja a lakosok figyelmét, hogy 2019. április 1-4-ig a nagyméretű hulladékot fogják gyűjteni községünkben, azaz a régi bútorokat, asztalokat, székeket, mosdókat, matracokat és hasonló nagyméretű hulladékot, valamint a szennyezett fóliákat. A nagyméretű hulladékot azokon a napokon fogják elhordani, amikor a háztartási hulladékot hordják el az egyes utcákból. Kérjük Önöket, hogy elkülönítve tegyék ki a fa bútorokat, matracokat, mosdókat, szennyezett fóliákat. Továbbá kérjük a lakosokat, hogy utólag már ne rakják ki a nagyméretű hulladékot, mert a Közhasznú Vállalat munkásainak nincs módjukban visszatérni  azokba az utcákba, ahonnan már elvitték ezt a hulladékot.   

Ezenkívül felhívjuk figyelmüket, hogy április 1-4-ig a tiszta fóliákat és a polisztirént is fogják szedni.  A tiszta fóliát és a polisztirént külön-külön zsákba kell tenni, és minden zsákra rá kell ragasztani egy sárga PLAST feliratú levonót.

Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a nagyméretű hulladék gyűjtésekor ne rakják ki a zöld hulladékot, sem más szelektált hulladékot. 

Köszönjük, hogy szelektálják a hulladékot.