Fõ tartalom

Értesítjük községünk lakosait, hogy 2024. június 27-én, azaz csütörtökön az üvegeket fogják gyűjteni községünk területén.

Ezt a hulladékot a zöld színű zsákokban kell összegyűjteni.

Köszönjük, hogy szelektálja a hulladékot!

Tisztelt lakosok!

Értesítjük Önöket, hogy a következő papírgyűjtésre 2024. június 25-én, azaz kedden kerül sor.

Kérjük a lakosokat, hogy a kék zsákokba csomagolt papírt tegyék ki a házaik elé. A kartonokat kérjük kössék össze és így helyezzék ki.

Köszönjük.

A Tardoskeddi Posta értesíti a lakosokat, hogy felvesz munkaviszonyba alkalmazottat.

Érdeklődni lehet a postán a főnöknőnél, vagy a 0356492118-as telefonszámon.

Értesítjük a lakosokat, hogy 2023. januárjától a szennyvíz elhordásának ára 60 €.

Ha igénylik a szolgáltatást hívják a 0905 602 338 tel. számot.

Tisztelt lakosok!

Kérjük Önöket, hogy ne hajtsanak be gépkocsival a Bercsényi utcába, mivel megrongálhatják a friss útburkolatot, illetve az autóban is keletkezhet kár!

Megértésüket köszönjük!

Értesítjük Önöket, hogy a községi komposztáló  2022.09.15-én  azaz csütörtökön zárva.

Megértéstüket köszönjük !

 

 

 A Nyugatszlovákiai Vízművek r.t. értesíti a lakosságot, hogy a vízórák állását fogják végezni községünk következő utcáiban:

 Szeptember 13., kedd – Szent István tér, Alvég, Újfalu, J. Kráľa utca, Cseresznyés, Nyár, Rákóczi, Bercsényi, Dózsa György, Malom, Virág, Vasúti út

 Szeptember 14. , szerda – Gesztenyés, Kertész, Kistemető, Jesenskij, Sport, Jókai, Hársfa sor, Napkelet, Kukučín, Szövetkezet, Széchenyi, Ifjúság, Pozsonyi út, Földműves, Barackos, Iskola, Mély út

 

Községünk dinamikus fejlődése szükségessé teszi az építkezések és az ehhez kapcsolódó engedélyeztetési folyamatok aktualizációját, s ebből kifolyólag a már jóváhagyott területrendezési terv módosítását is. Ezért Tardoskedd község a jelenleg érvényes területrendezési terv átértékelését, valamint az ehhez szükséges 1.számú változásokat és módosításokat tartalmazó dokumentum kidolgozását tervezi.

Ezzel kapcsolatban szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy lakosaink a területrendezési terv módosításához szükséges kérelmek összegzése miatt bejelenthetik észrevételeiket a községi hivatal 7. számú irodájában vagy elküldhetik azokat elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A kérelmek elküldésének határideje 2022. szeptember 30.

Köszönjük.

Mindennapi életünk és tevékenységeink során gyakran kerülünk kapcsolatba nehezen bomló hulladékokkal, például elemekkel és akkumulátorokkal. Mivel az elemek és akkumulátorok nehezen bomló hulladékok, ezért nem tartoznak a háztartási hulladék közé, és szimbólummal vannak megjelölve.

Nagyon fontos, hogy a használt elemeket, akkumulátorokat erre a célre kijelölt speciális tárolóedényekbe - ún. RECYKLOBOXOKBA - gyűjtsük, amelyek megtalálhatóak a Tardoskeddi

Községi Hivatalban, a Faluházban, az üzletekben és egész Szlovákia szerte.

A használt elemek és akkumulátorok leadásával megakadályozhatjuk, hogy a bennük lévő veszélyes anyagok a természetbe kerüljenek, s így hozzájárulunk környezetünk védelméhez és megóvásához.

Értesítjük Önöket, hogy a községi komposztáló  2022.09.01-én  azaz csütörtökön zárva.

Megértéstüket köszönjük !

 

A Közhasznú vállalat Ékl, hogy a konyhai hulladékot a Szent István Napok után, augusztus 23-án, kedden fogják szedni.

Köszönik a megértést.